Menu

Guides

Hvorfor skal du købe parfume og kosmetik på Black Friday? Tjek fordelene her

Hvorfor skal du købe parfume og kosmetik på Black Friday? Tjek fordelene her På Black Friday er parfume og kosmetik nogle af de varer der sælger allerbedst. Du kan få gode besparelser ved at tjekke udbuddet hos de forskellige webshops. Det kan godt betale sig at skrive en god lang dosmerseddel, så du ikke glemmer […]

Undgå at blive snydt af “gode” Black Friday tilbud – Få 5 konkrete tips her

Vi elsker gode Black Friday tilbud, og danskerne er vilde med denne dag, hvor du virkelig kan få valuta for alle pengene. Men er alle tilbuddene nu så gode, som de giver sig ud for at være? Og hvad kan du selv gøre, for at undgå at blive snydt af et dårligt tilbud? Hvert år […]

Butiksejere skaber merværdi frem for knaldtilbud – Og tjener penge

Flere webshopejere er begyndt at få øjnene op for en ny Black Friday strategi. Dels skal strategien skabe mere værdi for kunderne, og dels skal den bidrage til shoppens omsætning – og i særdeleshed til indtjeningen. Mens forbrugerne sparer mange penge på Black Friday tilbud, er historien anderledes for mange af landets shops. Butikkerne har […]

Black Friday Tilbud og Mastercard på Macbook Pro

3 tips: Sådan finder du det bedste Black Fredagstilbud

Black Friday er blevet Danmarks største udsalgsdag hvor laaangt de fleste danske butikker går helt i sort med fredagstilbud. Men hvordan finder du lige det bedste Black fredagstilbud?

Black Friday Shopping online på macbook

Black Friday 2019 bliver Danmarks største handelsdag!

Flere butikker i Danmark end nogensinde før vil ride med på Black Friday bølgen. Rabatterne bliver presset helt i vejret og Black Friday 2019 kan blive Danmarks største handelsdag!

DR P3 Black Friday Marabou i Netto

Netto, der blev sagt gratis Marabou!

Husker at David fra DR P3, ikke mildest talt var imponeret over Black Friday? “Jeg vil deepthroates med 4 kilo gratis Marabou i det sekund jeg træder ind i Netto!”

Macbook Black Friday Shopping

Black Friday Aalborg

Aalborg er pakket med vanvittige tilbud til Black Friday. Hele dagen er fyldt til med super Black Friday tilbud for enhver. Læs med her og få de bedste tips til Black Friday i Aalborg.

Online Black Friday Shopping

Black Friday København

København er pakket med vanvittige tilbud til Black Friday. Hele dagen er fyldt til med super-tilbud for enhver. Læs med her og få de bedste tips til Black Friday i København.

Black friday shopping med telefon og computer

Black Friday Wiki

Danmarks nye tilbudsfest! Denne tagline beskriver meget godt Black Friday fænomenet, for der er ikke mindre end et hav af tilbud denne dag. Men hvad er historien bag Black Friday?

Online Black Friday Tilbuds shopping med kreditkort

Black Friday Ure

Black Friday er enestående mulighed for at gafle dig et fedt nyt ur til årets bedste pris. Men hvordan finder du den bedste pris på et Black Friday ur? Får tips og tricks her.

Black Friday Shopping med kreditkort i hånden

Black Friday Odense

Black Friday er dagen hvor du kan finde kæmpestore rabatter på stort set alt. Odenses butikker er selvfølgelig også med på Black Friday. Få de bedste tips her!

Black Friday Mobil shopping med kreditkort Mastercard

Black Friday Herning

Black Friday giver dig mulighed for at fat i de allerbedste tilbud fra både online webshops og fysiske butikker. Herning er ingen undtagelse byens butikker kommer til at rumme udsalg og sindsingssyge tilbud hele dagen.

black friday shopping online

3 grunde: Derfor skal du shoppe online på Black Friday

Black Friday er dagen hvor hele Danmark går på tilbudsjagt efter de største besparelser. Black Friday kædes ofte sammen med kø og trængsel. Læs her hvorfor du skal shoppe hjemmefra.

Black Friday Tilbud og Mastercard på Macbook Pro

Black Friday Aarhus

Butikkerne i Aarhus og den århusianske forbruger gør den sidste fredag i november til noget helt speciel. Aarhus by svømmer i vanvittige tilbud til Black Friday.

Black Friday udviking i danmark med kurve på mackbook pro

Black Friday i Danmark vokser

Black Friday er Danmarks største handelsdag, men for bare få år siden var der næsten ingen danskere som vidste hvad “Black Friday” overhovedet var. Se den vilde udvikling.

Black Friday shopping med Apple tastatur og mus

Køb julegaver til Black Friday!

Julegaveindkøb kan være en stressfaktor i julen, specielt hvis du handler ind i sidste sekund lige inden juleaften. Hvorfor ikke købe dine julehaver til Black Friday?

Black Friday Tilbud og Kreditkort Mastercard på tastatur

Køb adventsgaver til Black Friday!

Det er almen kendt at Black Friday dagen specielt bruges på at købe de dyre julegaver med massive rabatter, men hvorfor ikke også adventsgaver?

black friday tilbud og VISA kort i pung ved Nethandel

Hvornår er det Black Friday?

Danmark er også kommet med på Black Friday bølgen og flere danske webshops og butikker end nogensinde før surfer med. MEN hvornår er det lige at det er Black Friday?

Black Friday Tilbuds Shopping on macbook with phone

Black Friday: Er din computer hurtig nok?

Er du tilbudsjæger til Black Friday? Vidste du at hvis din computer og dens internethastighed ikke er hurtig nok, så kan du bliver sendt bagerst i rækkerne til Black Friday?

shopper Black Friday Tilbud paa macbook

Sådan gør du din butik klar til Black Friday

Black Friday er din mulighed for at kickstarte julehandlen. Det er faktisk en super mulighed! Læs her og få tips og tricks til hvordan din butik bliver klar til Black Friday.

Black Friday indkøb med kreditkort tastatur og mus

3 tips til at blive klar til Black Friday

Black Friday er dagen, hvor du har mulighed for at opnå store rabatter. Black Friday varer kun i 24 timer, hver derfor forberedt. Få fingrene i de bedste tilbud med disse 3 tips!

black friday tilbud med Visa kreditkort og computer shopping

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er en udsalgsdag du som tilbudsjæger ikke må overse! Fandt du ikke det tilbud du søgte til Black Friday, så er der god chance for at finde det til Cyber Monday. Klik og læs med!

black friday og Visa Debit kreditkort nethandel

10 tips: Sådan finder du de bedste Black Friday tilbud

At finde et super tilbud til Black Friday kan være lidt at en prøvelse. Læs vores korte guide med 10 tips til hvordan DU finder de allerbedste tilbud på Black Friday!