Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday København

Det nye helt store udsalgsdag er blevet Black Friday. Dagen fejres overalt i Danmark, i både store og små butikker. København er ingen undtagelse. Black Friday i København er også uhyre aktuelt, og det betyder for dig, store rabatter på stort set alle varegrupper – både på strøget såvel som på nettet.

→  Oversigt over årets bedste Black Friday shops

Her finder du Black Friday tilbud i København

Bor du i indre København, eller har du let mulighed for at komme derind, så vil strøget og gågaderne i indre København med garanti bugne af super gode Black Friday tilbud. En shoppingtur herinde, og du er garantere at blive blæst bagover af de mange tilbud, lige fra de tidlige morgentimer til de sene aftentimer.

Foruden strøget og de mange butikker i indre København, så kan du også sætte kursen mod hovedstadens mange storcentre. I shoppingcentre som Fields, Frederiksbergcentret og Fisketovet vil du også kunne finde bunker af Black Friday tilbud – Rødovre Centrum og Lyngby Storcenter kan for de som bør i Københavns yderområder være rigtig fordelagtige shoppingcentre at besøge Black Friday.

Shopping online Black Friday

For dig hvor en shoppingtur ikke lige står højest på ønskelisten, så fortvivl ikke. Man kan nemlig sagtens finde de samme gode, hvis ikke bedre, Black Friday tilbud online. Med din mobil i hånden har du allerede adgang til tusindvis af tilbud når butikkerne går i sort sidst i november. Shopper du online undgår du de fleste bivirkninger – Kø, kø og atter kø.
Shopping online er nem og bekvemt og du kan samtidig hurtigt skabe dig et overblik og de mange tilbud ved f.eks. at bruge prissammenligningstjenester og tilbudsoversigter.

→  Se oversigt over webshops med Black Friday tilbud

Uanset om du foretrækker en shoppingtur i København Black Friday, eller om den skal foregå bag skærmen derhjemme er på din smartphone, så er det helt sikkert penge at spare.

God tilbudsjagt!

Godt indlæg? Del nedenfor