Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

3 tips: Sådan finder du det bedste Black Fredagstilbud

Black Friday er endnu engang over os og det betyder Black fredagstilbud i en lind strøm sidst i november. Black Friday er blevet Danmarks største udsalgsdag, hvor langt de fleste danske butikker går helt i sort med fredagstilbud. Men hvordan finder du lige det bedste Black fredagstilbud?

Her har du vores 3 bedste tips til at finde det allerbedste og skarpeste Black Friday tilbud.

1. Vær tidligt ude

De allerbedste Black fredagstilbud er af begrænset mængde. Derfor bliver du som tilbudsjæger nødt til at være tidligt ude, hvad enten det indbefatter at du skal sidde med online, når de største og bedste webshops slipper deres Black Friday tilbud løs, kl. 00:00 natten til fredag, eller fredag morgen når de fysiske butikker slår op får dørene.

At være først i køen giver dig de bedste forudsætninger for at gafle de helt rigtige fredagstilbud.

2. Hvad går du efter?

At være tidligt ude kan hjælpe dig et langt stykke hen af vejen mod årets bedste Black Fredagstilbud.
MEN, at vide hvad du går efter er noget det bedste tip overhovedet. Det er klart, at når alle landets butikker åbne op for fredagstilbud online, såvel som offline, så er det med at kende sine kampe.
Inden Black Friday gør du derfor klogt i at se markedet an og prioritere hvilke varer du er på jagt efter. Er du f.eks. på jagt efter en iPhone (nok den mest eftertragtet varer), gør du klogt i at være klar på POWER og Elgiganten til midnat Black Friday.

At vide hvad du går efter er helt essentielt for at du finder det bedste Black fredagstilbud.

3. Gør brug af din fortrydelsesret

Som bekendt har, specielt, netbutikker allerede utroligt lave priser og derfor vil du opleve at Black fredagstilbud ikke er 50% billigere end normalen. Nok nærmere 10-30% billigere end normalen på en given vare.

Gør brug af din fortrydelsesret, også til Black Friday. Hold øje med priserne på den vare du har købt i minimum 14 dage efter dit køb og henvend dig til den given butik hvis den vare du købte til Black Fredag er blevet endnu billigere efterfølgende. Enten kan du fortryde dit køb i den pågældende netbutik (indenfor 14 dage), eller også matcher langt de fleste butikker blot den billigere pris du har fundet og derved holder dig som kunde i butikken.

Ellers er der ikke andet for end at ønske en rigtig god Black Friday. Tak fordi du læste med!

Godt indlæg? Del det!