Menu

Black Friday 2019 bliver Danmarks største handelsdag!

Vi hos BlackFridayCounter tror på at Black Friday 2019 bliver Danmarks hidtil største handelsdag nogensinde. Vi forklarer her hvorfor.

Black Friday: Forbrugsfesten der går helt i sort

Konceptet Black Friday slog for alvor igennem i Danmark i 2013, hvor store butikker danske netbutikker for alvor tog den Amerikanske handelsdag til sig. Butikkerne havde super-tilbud kun denne ene dag sidst i november, tydeligvis med succes.

Black Friday bølgen ramte Danmark og de senere år er dagen kun blevet større og større, i takt med at flere, både fysiske og online, butikker bliver presset med på bølgen.

Og butikkerne bliver presset.

Danskerne bruger nemlig milliarder af kroner denne ene dag, og butikkerne risikere at miste både kunder og markedsandele ved ikke at surfe med på bølgen.

Shopping online på macbook
Foto: BlackFridayCounter – Shopping online på macbook

Danmarks største handelsdag i 2015

Med ét i 2015 tog Black Friday pladsen som Danmarks største handelsdag. I 2015 blev alle rekorder slået da danskerne denne ene dag købte for 1,98 mia. danske kroner på Dankortet.

Fredag d. 27. november 2015 blev således dagen som slog både de kendte store shopping dage kort før jul, januarudsalget og de største handelsdage man ser i påsken.

Ikke nok med det, så var danskerne allerede klar til at bruge endnu flere penge en hidtil set året efter. Den selvsamme dag, året efter i 2016, overgik nemlig Black Friday i 2015. Her handlede danskerne for ikke mindre end lidt over 2 mia. danske kroner. I 2017 blev rekorden endnu engang slået, og det ser ud til at den endnu engang vil dette i 2018.

Vildt ikke?

Black Friday 2019 spås til at blive Danmarks største handelsdag nogensinde

I takt med at Black Friday er blevet større og større, så vil danskere helt sikkert sidde klar ved tasterne d. 27 november 2019. Faktisk tror, vi hos BlackFridayCounter, at dagen endnu engang slår alle rekorder og bliver Danmarks største handelsdag nogensinde.

Hvis du ikke allerede har planlagt at sidde klar ved midnat til Black Friday 2018. Så bør du helt klart overveje det.

Flere butikker i Danmark end nogensinde før vil ride med på Black Friday bølgen, og derfor vil rabatterne også være presset helt i vejret. Der er derfor ingen grund til IKKE at sidde klar d. 27. november når Black Friday 2019 løber af stablen. Følg med her på siden og ha’ en god sort fredag!

 

Godt indlæg? Del det!