Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday Herning

Black Friday er den vildeste handelsdag i Danmark, og er de seneste år bare blevet større. Dagen giver dig mulighed for at fat i de allerbedste tilbud, både online og i fysiske butikker. Herning er ingen undtagelse, byens butikker kommer til at rumme med udsalg og rigtig gode tilbud hele dagen.

Overblik over online Black Friday butikker

Her finder du Black Friday tilbud i Herning

Bor du i Herning området, er Herningcentret (Merkurvej 1, 7400 Herning) et rigtig godt sted at starte dagen. Centret åbner kl. 8 og lukker igen kl. 23 og der findes mange butikker som POWER, GameStop, Imerco mv., som åbner op for rigtig gode rabatter. Centret er også fyldt med en masse tøjbutikker til både mænd og kvinder. Leder du derfor efter tøj og mode, skal du helt sikkert kigge forbi Black Friday.

Elgigantens varehus i Herning (Silkeborgvej 102, 7400 Herning) åbner også for en helt masse sindssyge tilbud. Elgiganten åbner dørene op kl. 10.

Gågaden i centrum af Herning rummer selvfølgelig også masser af muligheder, for at spare mange penge Black Friday. Det kan derfor klart anbefales at tage en tur ned af gågaden til Black Friday.

Undgå kø og ventetid

Når man køber i butikker på Danmarks største handelsdag, kan det ikke undgås at man kommer til at stå i kø, vente på ekspedienter, vente ved kassen osv. Alt dette kan undgås ved at være klar foran computeren eller mobilen i stedet. Udover den tid man sparer, er det også lettere at få overblik over tilbuddene og lave prischeck.

Vi har lavet en oversigt til dig som vil handle online på Black Friday, hvor du let kan finde de bedste tilbud. Du kan tage et kig på den nedenunder.

Oversigt over butikker med Black Friday Tilbud

Del dette indlæg