Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

10 tips: Sådan finder du de bedste Black Friday tilbud

At finde et super godt tilbud til Black Friday kan være lidt at en prøvelse. Dagen er gennemsyret med tilbudskampagner og andet markedsføring, som kan forblinde dig.

Vi vil derfor give dig 10 konkrete tips, så du kan finde de bedste Black Friday tilbud!

1. Hvilke varer søger du?

Gør det klart for dig selv hvad du søger. De bedste Black Friday tilbud bliver ofte revet væk hurtigere end du når at blinke.

Ofte er det ren underskudsforretning for butikkerne når de sælger en vare med over 50% rabat.

Hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger om at får fingrene i sådan et tilbud, er der derfor god grund til at udse sig et par produkter du søger.

2. Tjek priserne for det du ønsker

Black Friday er tæt forbundet med massive besparelser.

MEN pas nu på!

Alt er ikke per definition billigere til Black Friday, mange produkter er blot sat normalt ned og nogle gange kan der være rigtig langt mellem de allerbedste tilbud. Et godt råd er derfor at tjekke priserne på de varer du går efter inden Black Friday.

Klik ind på prissammenligningstjenester og gå tilbage i prishistorikken for et givent produkt. Forarbejdet er super godt givet ud, og du kan derved hurtigt vurdere om et tilbud, reelt er et godt Black Friday tilbud.

3. Udvælg nogle favoritbutikker

Forinden Black Friday bør du i forlængelse af at du har udvalgt nogle produkter du søger, udvælge en række favoritbutikker som kunne ske at sætte netop de produkter du søger på tilbud.

Følg med butikkerne på sociale medier og lignende op til Black Friday, måske kan du få nogle hints om specifikke kommende tilbud. Således har du de bedste forudsætninger for at finde de produkter du søger, til den helt rigtige tilbudspris.

4. Følg med på nyhedsbrev

Den mest direkte markedsføring de fleste webshops har, er deres nyhedsbrev. Begynd at følg dine favoritbutikkers nyhedsbrev, såfremt de har et, i dagene op til Black Friday.

Butikkers nyhedsbrev kan være guld værd og give en indikator for kommende super-tilbud, og ellers er du sikker på at den givent butik altid vil annoncere deres bedste tilbud i deres nyhedsbrev når disse frigives.

5. Hver klar ved tasterne

De bedste tilbud bliver som tidligere nævnt revet væk i løbet af få minutter. Det gælder derfor om at være klar ved tasterne når startskuddet til Black Friday sættes ind torsdag midnat.

Bryg en kop kaffe, eller lav et krus the og sid klar ved tasterne til midnat.

Når du nu allerede har udvalgt hvilke produkter du er på jagt efter, bør du hurtigt kunne scrolle de fleste netbutikker igennem og se om der er bid. Er der det, ja så er det bare frem med kreditkortet i en fart!

Ofte har du nemlig kun x-antal minutter til at gennemføre din ordre inden produktet bliver solgt til anden hånd.

Visa Debit kreditkort nethandel
Foto: BlackFridayCounter – Vær klar ved tasterne og ha’ kreditkortet klar til Black Friday.

6. Følg med hele dagen igennem

Glem ikke at Black Friday jo er hele dagen. Butikkerne forsøger konstant at få gang i ordrebogen, og det er blot til din fordel.

Faktisk har mange butikker løbende super-tilbud hele dagen igennem, så der er god grund til at følge med på nyhedsbreve, sociale medier og andre steder hvor din favoritbutik normalt annoncere.

7. Forblind dig ikke af procenter

Procentbesparelser kan være en hurtig indikator på om et tilbud er godt eller dårligt. Men pas på! En besparelse på 70% kan lyde af meget, men hvis varen kun normalt koster 119 kr. så de 83 kr. i rabat måske ikke så meget igen.

En anden væsentlig faktor er førprisen. Hver kritisk og stil dig selv det spørgsmål, er førprisen reel nok? Har varen nogensinde kostet det førprisen afspejler?

8. Shop med gavekort og rabatkoder

En ting er at finde et godt tilbud, men hvad med at finde et helt ekstraordinært tilbud. Det kan du være heldig at kunne gøre ved at kombinere laveste Black Friday pris med en rabatkode på f.eks. 15%.

At kombinere en rabatkode med det bedste Black Friday tilbud er ikke altid muligt, men med lidt hel kan du spare rigtig meget. Nogle gange kan du købe gavekort med besparelser. Det giver sig selv at hvis dit gavekort på 500 kr. kun kostede 250 kr., så sparer du endnu mere!

9. Brug prissammenligningstjeneste og oversigtssider

Benyt oversigtshjemmesider som giver et overblik og alle butikker som er med på bølgen. Der findes flere hundrede danske webshops, og måske en del du ikke kendte til?

Ved at bruge oversigtssider kan du hurtigt danne dig et overblik over hvilke butikker som potentielt kunne have de rabatter og tilbud du søger.

10. Hold øje med priserne dagene efter Black Friday

Dagene efter Black Friday kan være en smule kritiske for mange butikker. Der findes mange eksempler på at butikker omsætter for det der svarer til en hel uges omsætning eller mere på dagen for Black Friday.

Stilhed før og efter stormen er i den grad noget butikkerne mærker. Af den grund kan man faktisk også finde gode priser på produkter specielt efter Black Friday.

Der er derfor god grund til at hold øje med prisen på de varer du fik købt på dagen. Du kan nemlig med online butikkers minimum 14 dages returret, få byttet din vare til samme vare med en lavere pris, hvis det er tilfældet.

Med disse 10 tips og lidt forarbejdet vil du være sikret de bedste forudsætninger for at finde de bedste tilbud til Black Friday. God jagt!👏😃

 

Fedt indlæg ikke? Del det!