Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Undgå at blive snydt på Black Friday

Black Friday nærmer sig, med alle dens gode tilbud og besparelser. Dette er en lækker dag for dig der godt kan lide en god handel og et godt tilbud, men kan den kan også være en lidt uoverskuelig dag for nogen. De mange tilbud kan være svære at finde rundt i, og du kan hurtigt blive snydt hvis ikke du tager dine forholdsregler.

Snyd er selvfølgelig mange ting. Decideret svindel er noget du skal passe på, særligt hvis du handler dine Black Friday-sager online. Er du i tvivl om snyd på nettet, kan du med fordel læse med herunder, hvor vi gennemgår fire tips til at undgå snyd på Black Friday.

Lav din research 

Black Friday er bedst for den der er forberedt. Det går nemlig hurtigt for sig på Black Friday, og hvis du først på dagen undersøger hvad du vil have fingrene i, er der stor chance for, at det er for sent. Lav derfor din research i god tid. Overvej hvad du er på jagt efter, hvem der kunne tænkes at have det og hvor meget du helst vil give for det. 

Mange steder udsender deres Black Friday tilbud på forhånd. Der kan også være optaktsudsalg, så det er en god ide at begynde at kigge en uge eller to i forvejen. Der er også steder der enten overhovedet ikke udsender deres tilbud, eller blot gør det delvist. Hvis du vil shoppe her, er det godt at have en idé om hvad de kan have på tilbud, og hvad der kunne interessere dig. 

Er der alternativer

En anden ting du bør undersøge, er alternativer til det tilbud du går efter. Dette kan være flere ting. Er det et bestemt produkt kan du undersøge om der er andre der har det på tilbud. Ellers kan du overveje om der er lignende produkter der kunne have interesse.

Igen bør du have in mente, at du ikke kender alle tilbud på forhånd. Derfor giver det god mening at danne dig et overblik over forskellige tilbud du kender på forhånd, og hvilke steder du ikke kender alle tilbud. Så kan du på dagen hurtigere finde det helt rigtige tilbud for dig.

Overvej dit behov 

En fælde mange går i, er at de ender med at købe en masse på Black Friday, som de egentlig ikke havde brug for. En nem løsning er selvfølgelig kun at købe lige præcis ting du absolut har brug for, men en del af charmen ved Black Friday, er lige præcis også at komme hjem med noget lidt overraskende. En god mellemløsning, er at overveje hvor stort et behov du har.

Er produktet noget du faktisk mangler, eller er det mest lidt sjovt. Prioriter det først, men lad dig også gå med på det andet. Hvad der tæller i de to kategorier, er selvfølgelig meget individuelt. Ting som hjemmesko, for eksempel Shu’s uldhjemmesko, eller en gadget som et Smartphone Tripod-stativ, er måske luksus for nogen, men nødvendigt for andre.

Køb kun hos ordentlige webshops

Når det kommer til decideret svindel på Black Friday, er det typisk på nettet det sker. Selvom nethandel generelt er sikkert, er der stadig svindlere. Der er to simple regler at følge: Køb på hjemmesider, du allerede kender i forvejen (for eksempel fysisk butikkers hjemmeside) og kig efter webshops med e-mærket.