Menu

Opgrader hjemmet med 4 lækre møbel-tilbud på Black Friday

Black Friday har for nogle måske fået et ry for at være en dag hvor man spilder penge på ting man egentlig ikke behøver. Dette kan der være en grad af sandhed i, men der er også en anden side af Black Friday. Tænker du dig om, er der nemlig meget fornuftige køb at gøre.

Dette gælder særligt på større og dyrere varer, hvor besparelserne også er højere. Få steder er der så store besparelser som på møbler på Black Friday. Så går du og overvejer forskellige opgraderinger i hjemmet, kan Black Friday være en virkelig god dag at handle ind. Følg med her, når vi giver 4 møbel-tilbud der viser dette.

God søvn, lav pris

Få møbler i hjemmet, hvis ikke genstande generelt, er så vigtig en investering som en god seng. Ideelt set bruger vi op mod en tredjedel af vores liv i en seng, og en god seng kan virkelig forbedre ens søvnkvalitet, og dermed ens generelle livskvalitet.

Gode senge koster dog også gode penge, og det er her Black Friday kommer ind. Der er nemlig meget store besparelser på senge. For eksempel Nocturne Silver EF Boksmadras på 180 x 200 cm. Denne lækre dobbeltseng er sat ned fra 14.196 til kun 5.998 kr. Hele 8.198 kr. sparet på god nattesøvn.

Opløft din spisestue og spar penge

Måske er det ikke soveværelset, men derimod spisestuen der kræver en opgradering. En trend du med fordel kan hoppe med på denne Black Friday, er et rundt spisebord. Runde spiseborde har virkelig gjort sit indtog i boligindretningen og Black Friday er en oplagt mulighed for at finde et kvalitetsspisebord til gode penge.

Spar for eksempel 33% på Oslo Spisebord Ellipse i lækker, hvid finish til kun 1.899. Den hvide bordplade og de lyse træben, er både moderne og ret alsidige, og vil dermed på samme tid opløfte din spisestue en del, uden at du dog behøver skifte resten af møblementet ud. Bordet passer bare ind i de fleste spisestuer.

Sofa-sæt til småpenge

Også stuen er der penge at spare på lækre nye møbler. I stuen er det ofte sofaen eller sofaerne der kan være en stor investering. Kvalitetssofaer er ikke gratis, men på Black Friday er priserne ofte skruet helt i bund, et faktum du virkelig kan udnytte til relativt billigt at opgradere din sofa-situation.

Tag for eksempel 2,5+2 personers sofa-sættet fra Visby. Dette lækre sofasæt i lysegråt stof og med sorte træben, passer, ligesom bordet fra før, ind i stort set alle typer indretning. Komforten er i top og prisen i bund, da du kun skal slippe 6.999 kr. – en besparelse på hele 7.993 kr. i forhold til originalprisen.

Lidt sjov skal man også have lov til 

Indtil nu har vi kun set på ganske fornuftige Black Friday-køb. Og selvom Black Friday med fordel kan udnyttes til at spare mange penge på møbler du alligevel går og mangler, er der ingen tvivl om, at en del af charmen ved Black Friday også er at købe, ikke nødvendigvis noget decideret unyttigt, men noget lidt lækkert, du ikke nødvendigvis ellers havde købt.

Dette gælder også møbler. Møbelindkøb kan ofte være lidt for fornuftspræget og Black Friday er den perfekte dag til at købe et nyt møbel, bare fordi man gerne vil have det. Et bud på et sådant møbel, er en Cris loungestol. Stolen er udført i lækkert sort bøgetræ og ægte, brunt læder. Stolen emmer bare af kvalitet og stil, og vil passe lige godt ind på hjemmekontoret, i stuen eller i herreværelset. Og med en besparelse på 2.699 kr. så prisen ender op på bare 3.300, er der ikke meget der taler imod.