Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

3 tips til at blive klar til Black Friday

Black Friday er dagen, hvor du har mulighed for at gøre køb med store rabatter. Black Friday varer kun i 24 timer og derfor gælder det om at være forberedt, for at få fingrene i de bedste tilbud. Og forbereder du dig lidt og bruger noget tid på at researche har du større mulighed for at få de bedste tilbud.

Så har du mod på at bruge lidt tid på at forbedre dig, har vi her skrevet nogle gode råd til dig.

Start med en indkøbsliste

Black Friday er fuld med mange tilbud og rabatter som du helt sikkert bliver bombarderet med. Et godt råd er derfor at skrive nogle vare ned, før Black Friday som du overvejer at købe. Du har derved altid en liste med vare og produkter som du gerne vil have fingerende i. Listen giver dig bedre mulighed for at minimere impulskøb da du har en liste i hånden og måske baghovedet som du skal holde dig til.

Flere butikker offentlig gøre deres tilbud før Black Friday du har derfor den perfekt mulighed, til at surfe tilbudsaviser og hjemmesider igennem og finde det som du specielt gerne vil have fingrene i.


Foto: BlackFridayCounter – Bliv klar til Black Friday

Priorer butikkerne

Det er umuligt at få de gode tilbud i alle butikkerne, uden hjælp. Et andet godt råd er derfor at finde de butikker som er mest relevant for dig og have dem som første prioritet. På den måde kan du kan handle i de butikker tidlig på dagen og få fingrene i tilbuddene før de bliver udsolgt. Vær også klar på dine ynglings webshops ved midnat mellem torsdag og fredag, da tilbuddene bliver aktive så du kan nå at købe dem inden de bliver revet væk!

Tilmeld dig nyhedsbreve

De bedste tilbud bliver ofte først sendt ud på mail til dem som har tilmeldt sig butikkens nyhedsbrev. Du kan derfor være en af de første til at se de gode tilbud hvis du er tilmeld nyhedsbreve. Det er ofte en god ide at være tilmeld i ugerne op til Black Friday, da mange butikker ofte giver et lille vink til hvad tilbud som de kører Black Friday.

Godt indlæg? Del gerne!