Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday Ure

Er du på jagt efter et nyt ur? Ja, så er du havnet på den rigtige side. Black Friday er enestående mulighed for at gafle dig et fedt nyt ur til årets bedste pris. Forstået på den måde at Black Friday er den tid på året, hvor du har den absolut største chance for at gøre dig et helt fantastisk ur køb.

Om det er et ur fra Seiko, Hugo Boss, Festina eller en helt fjerde er underordnet. Vi tør næsten godt love, at du kan finde næsten alle ur mærker og modeller på tilbud til Black Friday.

Der er derfor god grund til at slå til!

Online shopping med kreditkort
Foto: BlackFridayCounter – Online shopping med kreditkort

Hvordan finder jeg den bedste pris på et Black Friday ur?

Et af vores bedste fif til at finde lige netop det ur, du er på jagt efter, er forarbejde.

Forarbejde, forarbejde, forarbejde.

Du bør allerede i starten af november begynde at undersøge markedet. Hvad er den billigste pris dit ynglings ur har haft og hvilke forhandlere forhandler uret?

Notér den absolut billigst pris du har set det givent ur til og følg alle forhandlere, der kunne tænkes at have rabat på modellen til Black Friday.

Nyhedsbrevet kan være en super ting at følge med på. Ofte offentliggør butikkerne Black Friday tilbud inden selve fredagen, hvilket kan være guldkorn for dig som tilbudsjæger.

…ellers er der ikke andet for end at sidde klar vi tasterne, med en varm drink, torsdag midnat og vente på at alle tilbud bliver frigivet.

Vi hos BlackFridayCounter, ønsker dig en god Black Friday – og alt held og lykke med at finde et nyt ur til en favorabel pris. God jagt!

God læsning? Del indlægget!