Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday: Er din computer hurtig nok?

Er du tilbudsjæger til Black Friday? Vidste du at du kan gøre dig nok så meget forarbejde, men hvis din computer og dens internethastighed ikke er hurtig nok, så kan du bliver sendt bagerst i rækkerne til Black Friday?

Få styr på din computer og din internethastighed

Til midnat, natten mellem torsdag og fredag til Black Friday kommer din computer med garanti på arbejde, hvis du jagter de allerbedste tilbud.

Som set tidligere så går mange af de helt store butikkers onlinebutikker ned når klokken rammer 00:00. Simpelthen fordi hjemmesiderne ikke kan klare alt det trafik (folk som vil ind på hjemmesiden).

Hvis din computer ikke er hurtig nok, og din Wi-Fi ikke er i top, så kan du hurtigt se dig fortabt. Det er nemlig uhyre vigtigt at dit grej er i orden, ellers kan du ikke loade (indlæse) butikkernes hjemmeside hurtigt nok til at fange de bedste tilbud inden disse bliver udsolgt. Nogle gange kan det være en fordel at have alle dine devices klar, både mobil, tablet og din pc, så står du aller skarpest.

Shopping on macbook with phone
Foto: BlackFridayCounter – Shopping online på macbook

Butikkerne har dog ofte masser af vare på lager til Black Friday, så mon ikke du stadig kan nå at få fat i nogle super-deals. Sagen er blot den at internethastighed og din computers hastighed kan have en væsentlig indflydelse lige omkring midnat, hvor de allerbedste tilbud bliver offentliggjort. Det er derfor en god idé at have tjek på dine ”værktøjer”, så du kan få fingrene i det allerbedste tilbud.⚡️💻

 

Godt indlæg? Del det!