Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er en udsalgsdag du som tilbudsjæger ikke må overse. Fandt du ikke det tilbud du søgte til Black Friday, så er der god chance for at gøre det om mandagen efter den sorte fredag, til Cyber Monday.

Internettets svar på Black Friday

Cyber Monday er kort sagt internettets svar på Black Friday, eller det var tanken i hvert fald. Cyber Monday er nemlig ikke længere blot noget netbutikker holder. Faktisk holder de fleste butikker, både fysiske og online, Cyber Monday.

Mange ligheder med Black Friday

Cyber Monday konceptet minder meget om Black Friday. Én dag med enorme rabatter. Konceptet blev skabt i kølvandet på internettets ekspansion i 00’erne. De daværende netbutikker følte sig overset Black Friday, som primært og oprindeligt var tiltænkt de fysiske butikkers store udsalgsdag. Handelsdagen Cyber Monday var skabt.

Som navnet antyder det så afholdes Cyber Monday om mandagen lige efter Black Friday. I dag er Cyber Monday derfor stærkt forbundet med Black Friday og mange butikker kæder disse to udsalgsdage godt og grundet sammen. Cyber Monday udsalg finder du både ved fysiske- og online butikker.

Butikkerne er sultne om mandagen

Butikkerne bruger ofte Cyber Monday til at komme af med de tilbud, som de ikke fik udsolgt om fredagen til Black Friday. Derved ser man desværre generelt ikke de helt samme super-tilbud til Cyber Monday. Dagen er dog stadig fyldt med gode tilbud og rabatter.

Visa kreditkort og computer shopping

Foto: BlackFridayCounter – Klar ved tasterne til Cyber Monday.

Del denne guide!