Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Find en spinningcykel på tilbud Black Friday

Drømmer du om at smide nogle kilo eller måske bare lige trimme formen lidt, men har du ikke lyst til at stå sammen med en masse andre i et træningscenter? I så fald kan det være, at du skulle finde en spinningcykel på tilbud til Black Friday. Læs med her og få tips til, hvordan du kommer i form og samtidig sparer penge.

Hvis du ikke er så vild med at træne i et center sammen med en masse andre fremmede mennesker, men egentlig hellere vil træne derhjemme i trygge rammer, hvor du selv styrer tempoet og ikke mindst, hvornår du træner. Så kan det være en god ide at købe en spinningcykel – og hvorfor så ikke gøre det på Black Friday, hvor der samtidig er gode tilbud at hente?

Vælg den spinningcykel, der passer bedst til dig

Her kan du både holde udkig efter dem, der er bedst i test, bedst til prisen eller måske det bedste pro valg. Så du skal beslutte, hvor avanceret din spinningcykel skal være. Har du bare behov en simpel spinningcykel med ikke særlig mange specialfunktioner, så kan det være, at du skal gå efter den spinningcykel, der er bedst til prisen, mens hvis du er interesseret i en mere professionel model med flere funktioner, så skal du måske gå en klasse op.

Vælg ekstra udstyr med omhu

Du skal måske også overveje, hvad du har brug for i forhold til ekstra udstyr. Hvis det er vigtigt for dig, at du kan høre musik, så kan det være, at du skal have den model med indbygget lydsystem eller hvis du sætter mere pris på, at du kan få noget at drikke hurtigt, så skal du måske vælge den med drikkebeholder på. Det kan også være, at du gerne vil have pedaler, hvor du både kan bruge almindelige sneakers og spinningsko med klamper. Så skal du måske vælge den model med en kombipedal.

Det smarte ved at købe en spinningcykel på Black Friday er, at du både kan komme i form og spare penge. Det må da siges at være en win-win situation for både pengepung og krop. Et godt råd er, at du allerede inden Black Friday løber af stablen holder øje med hvilke butikker, der har den cykel, du vil have, så du ved, hvor du skal slå til.