Menu

Gør dine have-indkøb på Blackfriday

Vidste du at jorden i din have, har stor betydning for hvordan dine planter og blomster ter sig? Jord er nemlig ikke bare jord. Med den rigtige jord, vil du få de bedste resultater og måske det det i første omgang kræver at du skal udskifte eller supplere det du allerede har.

Planter og blomster elsker regnormene og det de gør for jorden

Kan du ikke forstå hvorfor at dine planter og blomster i haven ikke vil stråle på samme måde som din nabos have, så kan det være at din nabo allerede kender til vigtigheden bag den rette type jord. Jord er nemlig ikke bare jord og der kan være flere ting der kan spille en vigtig rolle for væksten af din haves planter og blomster.

Muldjord er som regel det som vi skal bruge i haven, hvis vi gerne vil se en flot vækst. Her er tankerne særligt rettet imod køkkenhaven der kræver at jorden er til at slå rødder i. Planter og blomster elsker en jord der er til at slå rødder i og denne type jord er forarbejdet på naturlig vis af selveste regnormene. Regnorme er en vigtig del af en god jord og de sørger for at lave det helt rigtige slutprodukt til dig.

Tjek den jord du har købt og brug den det rette sted i haven

Når du køber din jord, vil du finde ud af at det også her har noget at sige, hvor meget du betaler for din jord. Skal du bruge jord til en ny plæne, vil en jordtype med for meget andet i blandingen skabe en ujævn plæne og små sten i jorden vil kunne ende med at ødelægge din plæneklipper.
Her er det vigtigt at du finder så fin jord som muligt. Har du fået fingrene i den forkerte jord til plænen, så kan man ofte bruge jord der er blandet med små grene og sten i højbede, med stor succes.