Menu

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Træt af fitnesscentre? Invester i træningsudstyr på Black Friday og træn derhjemme

Er du træt af overfyldte fitnesscentre, og ville du ønske, at du bare kunne gå ud i garagen eller ned i kælderen, når du skulle træne?
Så kan det være en god idé at spare sammen til Black Friday og købe det træningsudstyr, du skal bruge.
Træningsmaskiner, løbebånd og romaskiner er ikke billige. Køber du dem på Black Friday, kan du gøre store besparelser.
Her i artiklen kommer vi ind på noget af det træningsudstyr, du kan købe på Black Friday.

Romaskiner

Romaskiner er flittigt brugte i fitnesscentre. Det er effektivt både i forhold til at bruge de store muskler i overkroppen som skuldre og ryggen, men i den grad også for konditionen.
Både i Politiet og i militæret er romaskiner meget benyttet, fordi de er yderst effektive. Tilmed synes mange også, at det er en sjov og lidt anderledes træningsform.
De helt billige romaskiner kan fås fra 3-5.000 kroner. Ønsker du at købe den bedste romaskine, skal du forvente at betale mere. Nogle af de bedste romaskiner koster et godt stykke over 10.000 kroner. Køber du en romaskine til hjemmet på Black Friday, kan du ofte spare mange procenter.
Det kan hurtigt blive mange penge, da romaskinen jo i sig selv koster en del.

Håndvægte

Ønsker du at gøre dig i styrketræning, så bør du satse på at få nogle håndvægte i dit fitnesscenter derhjemme.
Du bør købe dine håndvægte alt efter, hvor meget du løfter. Mange laver den fejl, at de køber nogle håndvægte, der er alt for lette.
Du skal kunne blive presset, også selvom du træner derhjemme. Det er fint at gå lidt ned i vægt, hvis du kører flere gentagelser.
Ligesom med romaskiner, så er der også muligheder for at lave gode besparelser på Black Friday. Det gælder særligt, hvis du køber sæt med flere vægtgrupper i.

Bænkpres og squat

Ønsker du at tage din hjemmetræning til næste niveau, så kan du også med fordel investere i et squat-stativ og en bænk og en stang til bænkpres.
Husk også at du skal have vægte til stangen. Køber du det hele samlet, er der rigtig gode muligheder for, at du kan få en god besparelse. Både mange netbutikker og fysiske butikker nedsætter priserne på færdige sæt. Det gælder på Black Friday såvel som i julehandelen.

Andet brugbart træningsudstyr

Ud over det nævnte træningsudstyr ovenfor, kan du for eksempel også overveje at investere i et løbebånd, en kondicykel eller særlige maskiner til forskellige muskelgrupper.
Husk altid at være opmærksom på forskellige tilbud op til Black Friday. Så kan du skabe dig det store overblik over, hvad du skal købe på dagen.
Det er en god idé både at tjekke den lokale butik ud, men i den grad også de webshops, der sælger træningsudstyr.
Rigtig god Black Friday!